înapoi

Instruire // De la idee la implementare, cum „iau foc” proiectele de succes

07 Septembrie 2021

Foto: www.hospitalportal.net


Asociația Presei Independente (API) invită reprezentanții organizațiilor neguvernamentale, asociațiilor obștești, mass-media și alte instituții interesate la un training pe tema scrierii proiectelor, care se va desfășura, la Chișinău, timp de două zile, la 30 septembrie – 1 octombrie 2021, cu prezență fizică.

Instruirea va fi ținută de Olga Melniciuc, expertă în domeniul atragerii de fonduri pentru proiectele profit și non-profit, mentoră in-house și speaker pe diverse subiecte: start-up, antreprenoriat etc.

 

În cele două zile, vor fi abordate mai multe teme, inclusiv: cum generăm o idee de proiect, modalități inovative de implementare a proiectelor, raportarea și ce sunt indicatorii, cum îi colectăm și analizăm, elemente importante ale unui proiect de succes.

 

Doritorii de a participa la instruire (prezență fizică) sunt rugați să transmită un mesaj de confirmare pe adresa doina.furculita@api.md și rodica.malic@api.md.

 

Termen de înscriere: 24 septembrie 2021. Locurile la eveniment sunt limitate.

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).