• 22 Februarie 2024

  Asociația Presei Independente (API) și Campania STOP FALS! anunță un concurs de selectare a cinci tineri și tinere pentru participare la un training internațional care va avea loc în Rustavi, Georgia.

  Data limită de înregistrare

  07 Martie 2024

 • 14 Februarie 2024

  Asociația Presei Independente (API) și Campania împotriva informației false și tendențioase STOP FALS! organizează un nou atelier practic destinat tinerilor din Republica Moldova interesați de verificarea informațiilor și combaterea dezinformării. Acesta va avea loc pe 2 martie, între orele 10:00 și 16:00, în Bălți și face parte dintr-o serie de ateliere regionale desfășurate în patru municipii din R. Moldova.

  Data limită de înregistrare

  25 Februarie 2024

 • 24 Ianuarie 2024

  Asociația Presei Independente (API) anunță înregistrarea participanților la un workshop despre abordarea etică și profesionistă a subiectelor despre copiii aflați în situații vulnerabile. Instruirea se va desfășura la Chișinău, în perioada 7-8 februarie 2024. Activitatea este organizată în cadrul proiectului „Cetățeni Activi, Comunități Prospere, Faza II”, finanțat din resursele acordate de Guvernul Elveției și Suedia, componenta „Jurnaliștii pentru diversitate și incluziune: responsabilitate și angajament”.

  Data limită de înregistrare

  01 Februarie 2024

 • 23 Ianuarie 2024

  Asociația Presei Independente (API) și Campania împotriva informației false și tendențioase STOP FALS! anunță înscrierea la ateliere practice destinate tinerilor din Republica Moldova interesați de verificarea informațiilor și de combaterea dezinformării.

  Data limită de înregistrare

  31 Ianuarie 2024

 • 23 Ianuarie 2024

  Ассоциация независимой прессы (API) и Кампания против ложной и тенденциозной информации STOP FALS! объявляют о регистрации для участия в практических семинарах для молодых людей из Республики Молдова, заинтересованных в проверке информации и борьбе с дезинформацией.

  Data limită de înregistrare

  31 Ianuarie 2024

 • 12 Ianuarie 2024

  Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs de selectare a două persoane pentru un stagiu în cadrul Campaniei STOP FALS!.

  Data limită de înregistrare

  21 Ianuarie 2024

 • 10 Ianuarie 2024

  Asociaţia Presei Independente (API) anunță un concurs deschis de angajare a unei persoane calificate pentru poziția vacantă de reporter(ă) al/a portalului Stopfals.md. Condiţii de angajare: - program de muncă complet; - contract individual de muncă pentru o perioadă determinată*; - pachet social complet.

  Data limită de înregistrare

  23 Ianuarie 2024

 • 15 Decembrie 2023

  Asociația Presei Independente (API) vă invită la evenimentul de prezentare a rezultatelor rundei a II-a de monitorizare media din perspectiva diversității și incluziunii. Evenimentul este organizat de API în cadrul proiectului „Cetățeni Activi, Comunități Prospere, Faza II", componenta „Jurnaliștii pentru diversitate și incluziune: responsabilitate și angajament", finanțat din resursele acordate de Guvernul Elveției și Suedia.

  Data limită de înregistrare

  19 Decembrie 2023

 • 06 Noiembrie 2023

  Consiliul de Presă anunță înregistrarea participanților la ediția a opta a Forumului Mass-Media din Republica Moldova care se va desfășura pe 4 și 5 decembrie 2023 la Chișinău. Înregistrarea are loc pe platforma online Mediaforum.md și va continua până pe 25 noiembrie 2023. Forumul Mass-Media este convocat anual pentru a dezbate problemele comunității jurnalistice moldovenești și a promova soluții pentru consolidarea independenței editoriale și a calității mass-mediei.

  Data limită de înregistrare

  25 Noiembrie 2023

 • 27 Octombrie 2023

  Asociația Presei Independente (API) și UN Women Moldova lansează concursul de materiale jurnalistice „Contribuția profesioniștilor media la consolidarea păcii și a coeziunii sociale”. Scopul concursului este încurajarea angajamentului mass-media pentru promovarea coeziunii sociale și a proceselor de consolidare a păcii din perspectiva drepturilor omului și a egalității de gen. La concurs pot depune dosare colaboratorii media și liber-profesioniștii care au realizat și publicat materiale jurnalistice de promovare a păcii, coeziunii sociale și egalității de gen pe ambele maluri ale Nistrului.

  Data limită de înregistrare

  10 Iunie 2024

 • 27 Octombrie 2023

  Ассоциация независимой прессы и ООН-Женщины в Молдове запускают конкурс журналистских материалов «Вклад профессионалов СМИ в укрепление мира и социальной сплоченности». Цель конкурса – поощрение усилий СМИ по продвижению социальной сплоченности и процессов миростроительства с точки зрения прав человека и гендерного равенства. Заявку на участие в конкурсе могут подавать сотрудники СМИ и фрилансеры, создавшие и опубликовавшие журналистские материалы по продвижению мира, социальной сплоченности и гендерного равенства на обоих берегах Днестра.

  Data limită de înregistrare

  10 Iunie 2024

 • 17 Octombrie 2023

  Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania) și partenerii săi - Asociația Presei Independente (API) din Republica Moldova și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) din România anunță un concurs de selectare a 6 jurnaliști și jurnaliste din R. Moldova pentru stagii la redacțiile instituțiilor mass-media din România.

  Data limită de înregistrare

  23 Octombrie 2023