înapoi

API angajează companie specializată în realizarea producțiilor video/audio

12 Ianuarie 2023

Imagine simbol


Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs deschis pentru selectarea unei companii/persoane fizice specializate în elaborarea producțiilor video pe subiectele integrității și luptei cu corupția, care vor fi promovate în cadrul unei campanii naționale de informare și sensibilizare.

Compania/persoana fizică selectată urmează să realizeze două video/audio spoturi. Materialele video și audio vor promova toleranța zero față de corupție la nivelul comunităților locale și la nivel național, concentrându-se pe câteva sectoare cu risc sporit de corupție (educație, sănătate, asistență socială și agricultură). Producțiile video și audio vor ajuta cetățenii să conștientizeze consecințele negative ale corupției pentru dezvoltarea și consolidarea unui stat de drept, vor încuraja sporirea angajamentului civic și responsabilității sociale a autorităților locale pentru consolidarea eforturilor anticorupție.

 

Aceste producții video vor fi realizate în baza unor scenarii elaborate de compania selectată și agreate în colaborare cu API. Producțiile vor fi elaborate într-un limbaj simplu și atractiv, pe înțelesul publicului larg.

 

Cerințe de eligibilitate pentru compania/persoana fizică executoare:

  • să fie persoană juridică/fizică rezidentă în R. Moldova și să aibă experiență de cel puțin 2 ani în domeniu;

  • să prezinte exemple ale unor lucrări similare, elaborate anterior;

  • să dispună de personal calificat în realizarea angajamentelor;

  • să ofere o scrisoare de garanție, prin care asigură că va fi flexibilă în procesul de colaborare și de executare a sarcinilor, conform cerințelor API;

  • să cunoască tematica și să aibă o viziune de ansamblu privind tematica producțiilor video/audio;

  • să garanteze că are acces la arhive sau alte surse de conținut video și audio, cu respectarea legislației drepturilor de autor.

 

Perioada de executare a serviciilor

 

Compania/persoana fizică selectată va trebui să asigure executarea serviciilor de elaborare a producţiilor video/audio, conform unui calendar convenit cu API.

 

Termenii de referință pot fi accesați aici.

 

Data limită de prezentare a dosarelor: 20 ianuarie 2023, ora 17:00.

 

Dosarele pot fi expediate prin e-mail – cristina.bobirca@api.md.

 

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).