en
Versiunea veche a site-ului
consiliul de presa

API este semnatară a Codului Deontologic al jurnalistului din R. Moldova.

API este membru al Asociației Mondiale a Ziarelor și a Producătorilor de Știri

(World Association of Newspapers and News Publishers - WAN/IFRA)

Apeluri

Organizațiile semnatare, membre ale Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte (CALC), și organizațiile neguvernamentale de media,

Solicită Consiliului Audiovizualului (CA) să-și exercite atribuțiile de supraveghere și control într-o manieră obiectivă și transparentă, fără a admite trasarea altor limite ale normalității și legalității decât cele prevăzute de legislația în vigoare.

vezi detalii...

În contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020,  organizațiile societății civile, Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității și Consiliul de Presă atrag atenția asupra faptului că discursul de ură și instigare la discriminare în spațiul public și în mass-media din Republica Moldova este tot mai des utilizat și crește în intensitate în campaniile electorale.

vezi detalii...

Organizațiile neguvernamentale de media își exprimă profunda îngrijorare și condamnă acțiunile de intimidare și agresare a jurnaliștilor Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, exercitate de către membrii Forţelor Mixte de Menţinere a Păcii.

vezi detalii...

Organizațiile semnatare, membre ale Coaliției civice pentru Alegeri Libere și Corecte (CALC), Fac apel

Către Parlamentul Republicii Moldova:

  • Să organizeze consultările publice pe marginea proiectului de lege nr. 263 cu privire la modificarea legislației electorale într-un mod transparent și cu participarea tuturor părților interesate.
vezi detalii...

Platforma Națională a Republicii Moldova a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic susține adoptarea proiectului Legii cu privire la organizațiile necomerciale în lectura a doua, cu intrarea în vigoare neîntârziată.

vezi detalii...

Organizațiile societății civile salută intenția Parlamentului de a relua procesul de consultare și definitivare a proiectului de lege cu privire la organizațiile necomerciale și solicită adoptarea legii, transparență decizională reală și implicarea tuturor organizațiilor relevante ale societății civile în procesul de consultare și definitivare a proiectului.

vezi detalii...

În acest an, marcăm 11 ani de la evenimentele tragice din 7 aprilie 2009, când peste 600 de persoane au fost maltratate, reținute și bătute cu cruzime, nu au beneficiat de o justiție independentă și echitabilă, au fost  deținute în condiții inumane, fără apă și mâncare.

vezi detalii...

API și redacțiile publicațiilor periodice membre API informează autoritățile Republicii Moldova, publicul larg, cititorii și abonații ziarelor și revistelor că Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” care este cel mai mare operator naţional de servicii poştale, a anunțat redacțiile despre „sistarea pe un termen nedeterminat” a distribuției ziarelor și revistelor. „Poșta Moldovei” invocă regimul special de muncă pentru protecția angajaților în perioada stării de urgență, instituit în temeiul dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale.

vezi detalii...

Organizațiile neguvernamentale din domeniul mass-media și membrii Platformei Naționale a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic sunt îngrijorați de dispoziția emisă la 24 martie 2020 de președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, în contextul stării de urgență decretată de către autoritățile Republicii Moldova. Semnatarii constată că dispoziția a fost adoptată cu încălcarea legislației. De asemenea, anumite prevederi din acest document îngrădesc grav libertatea de exprimare a furnizorilor de servicii media audiovizuale.

vezi detalii...

Mediatizarea, în ultimele trei zile, a subiectului de interes public major – primul caz de spitalizare în Republica Moldova a unui pacient infectat cu virusul COVID-19 – a developat o carență în modul de abordare de către mass-media a victimelor unor situații cu conotație negativă.

vezi detalii...

În martie 2016, Ministerul Justiției a început elaborarea noii Legi cu privire la organizațiile necomerciale. Acest proiect a fost parte a Planului Național de Acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană 2017-2019. Proiectul a fost elaborat de un grup de lucru creat de Ministerul Justiției, din care au făcut parte și reprezentanți ai societății civile.

vezi detalii...

Organizațiile și persoanele semnatare își exprimă regretul profund față de modul în care a acționat Curtea Constituțională în perioada 7 – 9 iunie 2019, generând de fapt o criză politică fără precedent în Republica Moldova. 

vezi detalii...

Mai multe organizații ale societății civile își exprimă satisfacția în privința faptului că în Republica Moldova incertitudinea cu privire la legitimitatea Guvernului și a majorității parlamentare a luat sfârșit, iar transferul de putere a avut loc fără violență. Declarațiile noului Guvern privind fortificarea democrației, reformarea justiției și combaterea corupției sunt deosebit de încurajatoare și sperăm mult că acestea se vor materializa în reforme reale.

vezi detalii...

Organizațiile semnatare își exprimă regretul față de performanța dlui Veaceslav ZAPOROJAN, judecător la Curtea Constituțională, în legătură cu hotărârile adoptate de Curtea Constituțională, ce au aruncat în mod deliberat Moldova într-o criză constituțională. Dl. Zaporojan nu a formulat nicio o opinie separată la hotărârile problematice. El a trădat încrederea acordară de mai mulți reprezentanți ai societății civile în procesul de selecție pentru funcția de judecător constituțional. Semnatarii îi solicită demisia neîntârziată din funcția de judecător constituțional.

vezi detalii...

Organizațiile neguvernamentale de media fac apel către toți concurenții electorali, înregistrați pentru alegerile parlamentare din 24 februarie curent, dar și către simpatizanții acestora să adopte o atitudine respectuoasă față de jurnaliști și instituțiile de presă și să nu admită abuzuri în raport cu reprezentanții mass-media.

vezi detalii...

Organizațiile semnatare solicită Parlamentului Republicii Moldova organizarea unor consultări publice veritabile a proiectului Codului de reguli și proceduri parlamentare, inclusiv organizarea dezbaterilor publice cu participarea organizațiilor societății civile, cu alocarea unui timp suficient, și evitarea adoptării în grabă a acestui document important.

vezi detalii...

Organizațiile neguvernamentale de media își exprimă îngrijorarea în legătură cu înregistrarea în Parlament, pe 22 noiembrie curent, a unui proiect de lege elaborat de Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP), prin care accesul jurnaliștilor la datele cu caracter personal devine mult mai dificil.

vezi detalii...

API semnalează situaţia critică în care s-au pomenit majoritatea publicaţiilor periodice din Republica Moldova după scumpirea hârtiei de ziar cu până la 25 procente şi solicită urgentarea adoptării unor măsuri legislative pentru susţinerea dezvoltării presei de importanţă socială.

vezi detalii...

Rapoartele de monitorizare a presei în campania electorală relevă că o mare parte din instituțiile media au eșuat să asigure pluralismul de opinie, făcând partizanat în favoarea sau defavoarea unor concurenți electorali. În procesul de promovare a agendelor electorale ale candidaților, unele mass-media s-au implicat și în distribuirea mai multor materiale în care au fost admise încălcări grave ale normelor etice și deontologice. Printre acestea se numără și difuzarea interceptărilor convorbirilor telefonice ale unui concurent electoral, nejustificate de interesul public major. În legătură cu aceasta, organizațiile neguvernamentale de media fac apel către toate instituțiile de presă să respecte normele legale și deontologice și să adopte un comportament corect și echilibrat pe durata turului al doilea al campaniei pentru alegeri locale noi.

vezi detalii...

Mai multe posturi de televiziune și portaluri de știri din Republica Moldova au difuzat, la 4 și 5 noiembrie 2017, o știre despre agresiunea fizică și un presupus viol comise de către un grup de persoane asupra unei fete de 16 ani în raionul Ialoveni. Imaginile filmate cu telefonul mobil (a căror proveniență instituțiile media au trecut-o sub tăcere) conțineau scene explicite de violență, chiar dacă fețele protagoniștilor au fost blurate. În imagini au fost surprinse scene în care o persoană, în cazul dat, minoră, a fost supusă unui tratament degradant și umilitor, care îi afectează demnitatea umană.

vezi detalii...

Jurnaliștii și reprezentanții organizațiilor societății civile semnatare își exprimă nedumerirea în legătură cu includerea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din 10 octombrie 2017 a noului Regulament cu privire la modul de publicare a hotărârilor judecătorești. Proiectul prevede anonimizarea în hotărârile judecătorești publicate pe portalul web al instanțelor judecătorești a identității tuturor persoanelor fizice. Aceasta va împovăra semnificativ jurnalismul de investigație și va face imposibilă găsirea de către public a hotărârilor judecătorești în cauzele de rezonanță și a informațiilor despre modul de examinare a acestor cauze. Aceasta va reduce și mai mult încrederea în justiție.

vezi detalii...

Cerem autorităților să investigheze și să pedepsească prompt toți responsabilii, cu referire la decesul lui Andrei Brăguța

vezi detalii...

Organizațiile semnatare își exprimă dezacordul față de proiectul Avizului asupra proiectului de lege pentru completarea Legii nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistență medicală.

vezi detalii...

Ne exprimăm profunda îngrijorare privind atitudinea pe care o au guvernanții față de manifestațiile societății civile împotriva schimbării sistemului electoral, organizate în fața Parlamentului în perioada 5-14 mai 2017. Considerăm că atitudinea și acțiunile instituțiilor statului față de aceste manifestații reprezintă o încălcare a dreptului la libera întrunire a cetățenilor din Republica Moldova.

vezi detalii...

Organizațiile semnatare consideră imperioasă necesitatea constituirii de către Parlament a unui Grup de lucru, responsabil de elaborarea propunerilor de modificare a Codului electoral și a legislației conexe, potrivit Adreselor Curții Constituționale, precum și a recomandărilor MOA locale și internaționale, cu reprezentarea echilibrată a deputaților Parlamentului Republicii Moldova, reprezentanților Comisiei Electorale Centrale, ai partidelor politice extraparlamentare și ai organizațiilor societății civile.

vezi detalii...

Organizaţiile societăţii civile consideră inadmisibilă adoptarea proiectului de lege privind liberalizarea capitalului şi stimularea fiscală pe motiv că aceasta legalizează ilegalităţi, este o formă legalizată de spălare a banilor, discreditează reforma anti-corupție şi procesul de edificare a unui stat de drept în Republica Moldova.

vezi detalii...

Organizaţiile societăţii civile atrag atenția Parlamentului, Guvernului, societății și partenerilor de dezvoltare asupra inițiativelor legislative nr. 451 și nr. 452 înregistrate în Parlament  la 1 decembrie 2016.

vezi detalii...

Organizațiile semnatare solicită Guvernului publicarea în regim de urgență a Regulamentului cu privire la mecanismul de desemnare procentuală, aprobat la ședința Guvernului din 2 noiembrie 2016.

vezi detalii...

Mai multe organizații neguvernamentale au semnat un apel public în care solicită Parlamentului modificarea de urgenţă a Constituţiei, pentru a permite numirea Procurorului General de către șeful statului, așa cum prevede noua Lege cu privire la procuratură, intrată în vigoare la 1 august 2016.

vezi detalii...

În contextul Zilei Internaţionale a Accesului la Informaţii, societatea civilă îşi exprimă îngrijorarea faţă de neglijarea dreptului cetăţenilor Republicii Moldova de a accesa informaţia de interes public. Mai multe autorităţi publice au refuzat, sub diverse pretexte, pe parcursul ultimilor ani, să ofere informaţia solicitată de către reprezentanţii societăţii civile.

vezi detalii...
centrul de consultanţă şi asistenţă Baza de date API
MEMBRII API
Persoane juridice
Persoane fizice
CONSTANTIN GRIGORIȚĂ
fotoreporter
NELLY UNCUȚĂ
jurnalistă liber profesionistă
CONSTANTIN UZDRIȘ
jurnalist
MIRCEA ZATUȘEVCHI
fotojurnalist
NICOLAE MISAIL
jurnalist, fost redactor-şef al ziarelor "Sfatul ţării" şi "Ora fermierului"
VITALIE CAZACU
jurnalist, director al agenţiei de presă "DECA-Press", unul dintre fondatorii API
NATA ALBOT
jurnalistă
http://nataalbot.md/
Membri de onoare
JUDY YABLONKY (SUA)
jurnalistă, iniţiatoarea constituirii API
MARK CERNOFF (SUA)
fost voluntar la API
JACK RONALD (SUA)
expert media
TUDOR IAȘCENCO
directorul ziarului ”Cuvântul”, fondator al API
PIOTR MARCINIAK (Polonia)
fost ambasador al Poloniei în Republica Moldova
Campania Acces la Justitie
REDACȚIILE API LA MINUT
Vremea friguroasă din ultimele zile a majorat cu circa 50% importul și consumul de gaze
Astfel dacă n primele zile ale anului n Republica Moldova intrau 9-10 milioane de metri cubi de gaze naturale, apoi odată cu răcirea vremii, acesta
20 Ianuarie 2021
Сколько будут стоить досрочные парламентские выборы? Депутат Платформы DA обратился в ЦИК за разъяснениями
Депутат Платформы DA Ливиу Вовк обратился в Центральную избирательную комиссию, чтобы узнать о затратах на организацию досрочных парламентских выборов. Депутат ... The post Сколько будут…
Gribincea, despre reținerea lui Morari: „Nu găsesc o motivare plauzibilă pentru reținere, decât închiderea gurii care critică”
Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea, este de părere că motivarea reținerii șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, nu este plauzibilă…
20 Ianuarie 2021
Consiliul municipal Chișinău are un nou consilier
Consiliul municipal Chișinău are un nou consilier municipal. O hotărâre în acest sens a fost aprobată ieri, 19 ianuarie, de Comisia Electorală Centrală (CEC), după…
20 Ianuarie 2021
10 меблированных квартир в Бельцах, которые сдаются в аренду
Цены — от 130 до 380 евро в месяц. Коллаж «СП» 10 меблированных квартир в Бельцах, которые сдаются в аренду Предлагаем подборку, основанную на сообщениях…
20 Ianuarie 2021
Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan, la discuții cu premierul interimar
Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, l-a primit pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Oficialii au discutat subiectele de actualitate, inclusiv în…
20 Ianuarie 2021
На Крещение водитель из Молдовы окунулся в озеро вместе с машиной
Машина почти полностью ушла под воду, водителю удалось спастись. Стоп-кадр видео В праздник Крещение один из жителей Молдовы проигнорировал предупреждение Генерального инспектората по чрезвычайным ситуациям об опасности прогулок по тонкому…
20 Ianuarie 2021
PAS înaintează foaie de parcurs privind anticipatele, iar PSRM și Platforma DA vor ca președinta Sandu să desemneze candidat la funcția de premier
Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a elaborat o foaie de parcurs privind declanșarea alegerilor parlamentare anticipate și cheamă la discuții celelalte fracțiuni.…
20 Ianuarie 2021
PAS инициирует переговоры с парламентскими формированиями для преодоления политического кризиса
Партия действие и солидарность (PAS) инициирует переговоры в законодательном органе утром 20 января со всеми парламентскими ф формированиями для преодоления ... The post PAS инициирует…
PSRM – subvenție de la stat în valoare de 8,4 milioane de lei
Partidele politice din Republica Moldova vor primi subvenții în valoare totală de 34 milioane 150 mii de lei. PSRM beneficiază de cea mai mare sumă…
20 Ianuarie 2021
A trecut în neființă poetul și jurnalistul Ștefan Lozinschi
S-a stins din viață poetul și jurnalistul Ștefan Lozinschi, a anunțat trm.md, transmite IPN. Ștefan Lozinschi, cunoscut și cu numele de Ștefan Lozie, a lucrat…
20 Ianuarie 2021
Situaţia în instituţiile de detenţie rămâne îngrijorătoare, raport de monitorizare
Supraaglomerarea spaţiilor în locurile privative de libertate este unul dintre cele mai îngrijorătoare aspecte ce ţin de situaţia în instituţiile de detenţie din Republica Moldova.…
20 Ianuarie 2021
CEC a stabilit cuantumul subvențiilor de la bugetul de stat pentru partide în 2021
Comisia Electorală Centrală a stabilit cuantumul lunar al subvențiilor de la bugetul de stat pentru anul 2021 destinate partidelor politice. Mărimea acestora se stabilește conform…
20 Ianuarie 2021
Viorel Morari a fost reținut
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost audiat în calitate de bănuit pe patru capete de acuzare: exces de putere, fals în acte…
20 Ianuarie 2021
În pofida pandemiei, relațiile moldo-nipone au înregistrat dinamică, declarații
În pofida dificultăților generate de pandemia de COVID-19, relațiile moldo-nipone, în anul 2020, au înregistrat o dinamică ascendentă, fiind remarcat dialogul politic constant și cooperarea…
20 Ianuarie 2021
Percheziții la Consiliul raional Cantemir. CNA: Sunt vizați funcționari publici și agenți economici
Ofițerii Centrului Național Anticorupție efectuează percheziții la Consiliul raional Cantemir. Potrivit reprezentanților CNA, sunt operate acțiuni de urmărire penală în cadrul a două dosare penale.…
20 Ianuarie 2021
Quiz/ 5 întrebări despre securitatea online
Răspunde la 5 întrebări simple pentru a-ți verifica cunoștințele în domeniul securității cibernetice. Cum stai cu securitatea online? Lumea virtuală este plină de pericole și…
20 Ianuarie 2021
La concursul pentru funcțiile de membru al Consiliului de Supraveghere Teleradio-Moldova s-au înscris cinci persoane
Cinci persoane candidează pentru trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al companiei publice Teleradio-Moldova (CS TRM), potrivit unui comunicat al Consiliului Audiovizualului…
20 Ianuarie 2021
Tauber observată cu 3 telefoane. Popșoi: un telefon e pentru Șor, altul e pentru Plahotniuc, iar altul este pentru Dodon
Tauber observată cu 3 telefoane. Popșoi: „un telefon e pentru Ilan Șor, altul e pentru Vladimir Plahotniuc, iar altul este pentru Igor Dodon” Deputata Partidului…
20 Ianuarie 2021
Procurorii cer mandat de arest pentru 30 de zile pentru Viorel Morari
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale i-a înaintat șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, învinuirea pentru patru capete de acuzare și a…
20 Ianuarie 2021
«Вы мне завидуете?». Ответ Марины Таубер на вопрос, зачем ей три айфона
Вице-председатель партии «Шор» депутат Марина Таубер пришла на передачу «Политика Натальи Морарь» на TV8 19 января с тремя iPhone. На ... The post «Вы мне…
В примарии Бельц начинают борьбу с парковкой на тротуарах
Нарушителей правил парковки будут фотографировать и отправлять фото в полицию. Фото из архива "СП" В первую очередь будет уделяться внимание местам, где установлена новая тротуарная…
20 Ianuarie 2021
Fundația lui Navalnîi afirmă că autoritățile ruse ar construi o vilă luxoasă pentru Putin la Marea Neagră
Fundația Anticorupție a lui Alexei Navalnîi a dat publicității o investigație în care afirmă că autoritățile ruse ar construi pe litoralul Mării Negre o vilă…
Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan
Prim-ministru interimar Aureliu Ciocoi l-a primit marți pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Oficialii au discutat subiectele de actualitate, inclusiv…
Preşedintele ales al SUA şi Kamara Harris au ajuns la Washington. Primul discurs al lui Joe Biden a fost în memoria victimelor COVID
Președintele ales Joe Biden a rostit marți seară primul său discurs în capitala Statelor Unite, pe esplanada de la Monumentul lui Lincoln. El a dedicat…
20 Ianuarie 2021
В Германии продлили жёсткий карантин. Жителей обязали носить только медицинские маски и респираторы
Власти обязали жителей Германии носить в общественном транспорте и в магазинах только медицинские маски или респираторы с высокой степенью защиты. До этого жителям разрешали носить тряпичные маски или покрывать нос…
20 Ianuarie 2021
Сегодня состоится экстренное заседание городского совета Вулканешт. Повестка дня
Сегодня, 20 января в 15:00 в городе Вулканешты состоится экстренное заседание местного совета. На повестке дня утверждение штатного расписания примарии. ... The post Сегодня состоится…
Cinci candidați s-au înregistrat la Concursul pentru funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al „Teleradio-Moldova”
Consiliul Audiovizualului informează că la 18 ianuarie 2021 a expirat perioada de depunere a dosarelor la Concursul repetat pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al…
20 Ianuarie 2021
VIDEO/ Donald Trump şi-a luat rămas bun. Mesajul transmis la finalul mandatului de preşedinte
Donald Trump a ţinut ultimul discurs în calitate de preşedinte al Statelor Unite. Discursul înregistrat a fost transmis pe contul de Twitter al Casei Albe.…
20 Ianuarie 2021
Cronicile cunoașterii 20.01.2021
The post Cronicile cunoașterii 20.01.2021 appeared first on EcoFM.
20 Ianuarie 2021
Unul dintre cei mai mari exportatori de cereale a preluat o gospodărie agricolă
Preluarea controlului asupra Vatrom-Agro SRL de către Vasili Grozdev a fost efectuată nsă fărăa notifica Consiliul Concurenței. Făc
20 Ianuarie 2021
Пасмурно и до -7 градусов на юге: прогноз погоды на 20 января
Согласно данным Государственной гидрометеорологической службы Молдовы 20 января на всей территории Молдовы будет пасмурно. Максимальная температура воздуха в центральных районах ... The post Пасмурно и…
Обменный курс валют на 12 января
Согласно данным Национального банка Молдовы 20 января американский доллар будет стоить 17,34 леев. Цена за один евро составит 21,03 леев, ... The post Обменный курс…
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, împreună cu Șeful interimar al Serviciului Antidrog al Poliției de Frontieră, cercetați pentru fabricarea unui dosar la comandă
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție s-a prezentat azi, împreună cu avocații săi, la PCCOCS, unde a fost citat pentru a fi recunoscut...
19 Ianuarie 2021
Agenția de Dezvoltare Regională Sud își propune să aprovizioneze cu apă din râul Nistru raioanele Ștefan Vodă și Căușeni
Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud a convocat în ședință, astăzi, la Căușeni, Grupul  de lucru constituit recent pentru elaborarea Cererii Complete...
19 Ianuarie 2021
„Trebuie eliberat imediat”: Autoritățile a zece țări au condamnat reținerea lui Navalny în Rusia
Autoritățile Statelor Unite, Germaniei, Franței, Italiei, Austriei, Cehiei, Lituaniei, Letoniei, Estoniei și Canadei au cerut eliberarea politicianului Alexei Navalny. În ajun, el a fost reținut…
19 Ianuarie 2021
Ucraina. Toți prestatorii de servicii vor trebui să utilizeze doar limba ucraineană, în caz contrar se vor aplica amenzi
Din 16 ianuari, în Ucraina, toți prestatorii de servicii, indiferent de forma de proprietate, sunt obligați să treacă la limba ucraineană. Reforma se referă la…
19 Ianuarie 2021
(ВИДЕО) «Тридцать девять княжеств Монако». ФБК Навального опубликовал расследование о «дворце Путина»
Фонд борьбы с коррупцией опубликовал расследование о так называемом «дворце» Владимира Путина под Геленджиком. Расследователи утверждают, что площадь этого жилого ... The post (ВИДЕО) «Тридцать…
Comisia Europeană a stabilit câți oameni trebuie vaccinați în fiecare stat UE: Vaccinarea este esențială pentru a ieși din această criză
Comisia Europeană îndeamnă statele membre să intensifice campania de vaccinare împotriva COVID-19, cu două zile înainte de reuniunea șefilor de stat sau de guvern pe…
19 Ianuarie 2021
Минск лишен права проводить ЧМ-2021 по хоккею. Беларусь получит компенсацию
Международная федерация хоккея на льду (IIHF) объявила, что аннулировала совместную заявку Беларуси и Латвии на проведение чемпионата мира по хоккею ... The post Минск лишен…
Vrei să devii membru API?
Regulamentul de obţinere, menţinere şi pierdere a calităţii de membru al Asociaţiei Presei Independente (API)
vezi detalii...
Moldova curată
CivicThe english version of site is out of work